Agarz neden kasıyor ?

Hiç yorum yok
                                              Agarz Neden Kasıyor ? ? ?






 Merhaba arkadaşlar internette çok büyük bir oyuncu kitlesi olmasına rağmen Agarz oyunu neden kasıyor? diye hiç düşündünüz mü? Oyunun neden kastığını altta açıklayalım. 


Oyun neden kasıyor ?

  Arkadaşlar online oyunların kasma sebeplerinden en önemlisi internet bağlantınızdır. Eğer internetiniz yavaşsa o oyundan hiçbir şey anlamazsınız sürekli donar ve sizde bir süre sonra artık oynamaktan vazgeçersiniz. Kasma sebebinizi internet olarak düşünmüyorsanız diğer bir seçenekte oyunun doluluk oranıdır. Dünya üzerinde milyonlarca oyuncusu olan Agarz bu doluluk oranına çözüm olarak oyuna yeni FFA ' lar eklese de pek bir işe yaramış gibi görünmüyor. 





Çözüm:


Eğer oyunu kasmadan rahatça oynamak istiyorsanız akşam saatlerini beklemelisiniz. Çünkü akşam saatlerinde oyunun doluluk oranı az da olsa düşüyor ve oyunu kasmadan oynuyorsunuz. Akşam satlerinde girdiğinizde de oyun kasmaya devam ediyorsa. Oyunun içindeki skin gizle ve chat gizle kutucuğunu işaretleyin. Eğer bu da çözüm değilse internetiniz yavaş demektir. Konu hakkında internet yetkilinize danışabilirsiniz.


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder