Goley kasma sorununu düzeltme.

Hiç yorum yok


                             GOLEY KASMA SORUNU 



 Merhaba tek not okuyucuları. Şimdiki ele aldığım konuda GOLEY kasma sorunu ve ÇÖZÜMÜ yer alacak. 


GOLEY NEDİR? 

  Arkadaşlar GOLEY joygame oyun şirketinin piyasaya sürdüğü geniş oynayıcı kitlesine sahip bir futbol oyunudur . Her futbol oyunundaki gibi oyunun amacı gol atıp kariyer yapmaktır. Oyun git gide popülerleşiyor ama joygame internet sitesini ziyaret ettiğimde birçok insanın kasma sorunu yaşadığını gördüm. Ve bu soruna çözüm olarak bu yazıyı sizlerle paylaşmaya karar verdim.


 NEDEN KASAR ?

 Arkadaşlar GOLEY online bir oyundur. Online oyunlarda kasma sorunu genelde internet bağlantınızdan kaynaklanır. Goley oyununda da aynı şey geçerlidir. Ama başka bir online oyun olan agarz oyununda öğle saatlerinde girildiğinde aşırı kasıyor ama akşam girildiğinde oyun çok rahat oynanabiliyor. Bu bence birazda oyunun doluluk oranından kaynaklanıyor olabilir. Oyuna bir de akşam saatlerinde girin eğer kasmıyorsa altta verdiğim çözüm önerilerini uygulamanıza gerek yok . Çünkü oyunun yayıncısı sorunu çözmek zorunda.


ÇÖZÜM:

  Arkadaşlar eğer dediğim gibi sorunun kaynağı doluluk oranıysa sizin yapabileceğiniz bir şey yok . Ama sorun internet bağlantınızda ise oyunun grafik ve piksel ayarlarını düşürmeyi deneyin. Gene de düzelmezse internet bayinize gidip internet hızınızın düşük olduğunu bildirin.


       
                                
                                       
                                                               teknots.blogspot.com 



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder